PRINCIPAL AJUDA PREFERÈNCIES

Cerca que contingui de les paraules  

 

Sobre aquesta col·lecció

Dades Balears 1979-1996

La col·lecció digital "Dades Balears 1979-1996" està formada pels volums de la publicació periòdica Dades Balears entre els anys 1979 i 1996.

Els volums en paper han estat escanejats i restaurats digitalment per oferir al lector una còpia fidel de l'original i fàcil de llegir a la pantalla. El format elegit per presentar la versió electrònica de Dades Balears és el PDF que permetrà al lector navegar pel document emprant els marcadors disponibles, visualitzar les miniatures de cada una de les pàgines i fer ús dels enllaços disponibles a l'índex de cada volum.

Per altra banda la resolució dels documents ha estat elegida per proporcionar una impressió òptima.

Cada volum de Dades Balears, així com cada un dels seus capítols, han estat catalogats i incorporats a una base de dades amb la qual l'usuari pot interactuar a través d'un sistema consulta de biblioteca digital totalment innovador.

La interfície d'ús és molt senzilla i intuïtiva, i està disponible en diversos idiomes. Per visualitzar la base de dades en català o en altre llengua feu clic a:

PREFÈRENCIES > Idioma d'interfície

L'usuari, a l'apartat cerca, pot trobar els articles fent cerques per títol, autor, any de publicació i fins i tot buscar dins el text complet de tots els articles a la vegada.

També pot localitzar els articles fent servir llistats de alfabètics de títol (títols A-Z), autor (autors A-Z) i any de publicació (volum).

Els treballs de digitalització, restauració digital, publicació electrònica i catalogació dels documents originals foren duts a terme per la UIB a través del Servei de Biblioteca i Documentació durant l'any 2005.

Director del projecte: Miquel Pastor Tous
Direcció tècnica, digitalització i catalogació : Eduard del Valle Pérez
Coordinadora de catalogació: Almudena Cotoner Cerdó


Continguts

Aquesta col·lecció consta de 146 documents.


Com es pot trobar informació a la col·lecció Dades Balears 1979 - 1996

Hi ha 3 maneres de trobar informació en aquesta col·lecció:

  • podeu cercar determinades paraules que apareguin al document fent clic en el botó Cerca
  • podeu examinar documents per Títol fent clic en el botó Títols A-Z
  • podeu examinar documents per Creador fent clic en el botó Autors A-Z